Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

woensdag 19 augustus 2009

[NHL] Stephane Yelle naar Hurricanes

De Carolina Hurricanes wisten gisteren veteraan Stephane Yelle (35) te strikken. De Canadese forward komt over van de Boston Bruins en tekende een contract voor één seizoen. Yelle verdient bij het team uit Raleigh 550,000 Amerikaanse dollar.

Door Harry Weerts

Carolina wordt Yelle's vierde werkgever in de NHL. Behalve Boston speelde hij ook bij de Colorado Avalanche en de Calgary Flames. Met de 'Avs' won Yelle de Stanley Cup in 1996 en 2001. De Canadees speelde vooralsnog 921 duels in de Noord-Amerikaanse profcompetitie. Daarin kwam hij 92 keer tot scoren (257 punten).

Algemeen directeur van de Hurricanes Jim Rutherford: ,,Stephane is een echte winnaar met veel ervaring. Hij voegt in het centrum veel kracht toe en we kunnen hem goed gebruiken voor de penalty kill."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport