Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

maandag 17 augustus 2009

[ NBA ] 16 augustus. Kommer en kwel

Geef me iets om over te schrijven zeg, alsjeblieft. Ik verveel me de ziekte en er gebeurt werkelijk geen donder in de NBA. En het is niet alsof de lijst van free agents kort is. Verschillende speler, goed of minder goed, hebben nog geen nieuw team. Dus. Waarom...

Waarom weten we nog niet waar Wally Szczerbiak volgend jaar speelt? Teams zitten vaak om een schutter verlegen die, al is het maar voor vijf minuutjes per wedstrijd, het veld open trekt. Denver? Gewoon Cleveland? Of gaat hij het in Europa proberen, Rusland ofzo, waar men zijn naam goed kan schrijven zonder het op te hoeven zoeken?

Waarom horen we niks over Ramon Sessions? Een paar dagen terug was het alsof hij bij de Clippers ging tekenen terwijl New York hem wilde. Spektakel, maar nu staat alles stil. En zodra Sessions ergens landt opent dat de deuren voor belangrijkere spelers zoals J-Will. Als Sessions naar de Clips gaat, moet Jason Williams naar New York. Zo simpel is het.

Anthony Carter heeft bij de Nuggets opnieuw getekend en dat is een vrij kleurloze ontwikkeling. Carter is een brave borst die de bal op kan zetten als Billups rust of in wedstrijden waar het allemaal niet zo belangrijk is of je beste speler speelt. Hij kan rust brengen in de offense en hij had waarschijnlijk nergens anders een deal gevonden die hem bevalt: Hij speelt nu drie jaar in Denver en zal er wel met pensioen willen gaan. Leuk team, leuke stad, leuk salaris.

Waarom weet ik niet wat er met Bobby Jackson en Rashad McCants gebeurd in Sacremento? Jackson is een veteraan, daar is ook altijd vraag naar, maar misschien gaat hij wel met pensioen. McCants is 24 en bepaald geen vervelende speler. Negen, tien punten per wedstrijd en kan, mits gemotiveerd, verdedigen. Wie wil dat nou niet en waarom praten we er verdomme niet over?!?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport