Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

donderdag 13 augustus 2009

[ NFL ] Donte Stallworth een jaar geschorst

Brett Favre, Michael Vick, Donte Stallworth. Eindelijk is één van dé gespreksonderwerpen 'done'. Roger Goodell, commissaris van de NFL, heeft Stallworth voor het hele 2009 seizoen geschorst. De man krijgt ook niet betaald voor het thuisblijven en mag op geen enkele manier aan een team deelnemen. Stallworth reed in maart iemand dood terwijl hij had gedronken, ging daar twee maanden voor de bak in en wordt nu door zijn hoogste baas een passende straf gegeven.

Op 18 juni schorste Goodell de wide receiver voor onbepaalde tijd en sindsdien is het gesprek geweest over wat een passende straf voor hem zou zijn. De commissaris pakt met de straf flink uit. Verschillende media en experts verwachtten een schorsing van een x-aantal wedstrijden, niet van een heel seizoen. Maar Goodell is een harde en verwoordt in een brief aan Stallworth zijn redenatie haast poëtisch: 'The NFL and NFL players must live with the stain that you have placed on their reputations.'

In de NFL.com shop stond vandaag trouwens een plaatje van een Redskins-uniform met de naam 'Vick' er op. Weten zij méér dan wij? Een foutje? Het zou in ieder geval grappig zijn als de signing van Vick bij Washington binnen enkele dagen officieel bekend gemaakt zou worden.

bron: NFL.com

1 opmerking:

  1. Vick gaat (naar alle waarschijnlijkheid) naar de Eagles!

    BeantwoordenVerwijderen

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport