Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

donderdag 13 augustus 2009

[ NFL ] Tom Brady in actie tijdens eerste wedstrijd Patriots

Tom Brady zal hoogst waarschijnlijk starten en spelen als de New Engeland Patriots vanavond tegen de Philadelphia Eagles spelen. Voor Brady is deze pre season wedstrijd de eerste game in elf maanden. In de seizoensopener vorig jaar blesseerde hij zijn knie zodanig dat hij in 2008 niet meer in actie kwam. De Patriots misten zonder de ster-quarterback nét de play offs

Brady speelde vorig jaar in de pre season niet door een voetblessure. Hij gelooft dat dit meespeelde toen hij neerging in het eerste kwart tegen de Kansas City Chiefs. Zijn voetenwerk was niet optimeel, hij werd op de knie getackled en het seizoen was voor Brady, en uiteindelijk ook voor de Patriots, voorbij. Dit seizoen zijn de verwachtingen hoog gespannen. Een gezonde Brady leidde de Patriots naar een 16-0 seizoen in 2007. De Superbowl werd toen verloren van de New York Giants.

Vanavond op ESPN America een rematch van de Superbowl van afgelopen seizoen. De Pittsburgh Steelers en Arizona Cardinals trekken ten strijde. De recorder staat aan, morgenvroeg zie ik Larry Fitzgerald, Troy Polamalu, Big Ben Roethlisburger. Kurt Warneren een hoop anderen hopelijk in actie. Notes en observaties, morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport