Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

vrijdag 7 augustus 2009

[ NFL ] Michael Crabtree: Prima Donna

Boo-hoo-hoo. Rookie Michael Crabtree van de San Francisco 49'ers dreigt een jaar geen football te spelen en de draft opnieuw te betreden. De Wide Receiver werd tijdens de draft als tiende gekozen en vindt dat hij daardoor niet genoeg betaald krijgt. Hij vindt, aldus ESPN.com, dat hij één van de beste spelers in de draft was en als zodanig betaald wil worden. Deze woorden komen van David Wells, Crabtree's adviseur en neef. Crabtree's agent spreekt de berichten tegen en meldt dat er van 'dreigementen geen sprake is geweest'.

Lijkt mij dat je een behoorlijk onkundige neef hebt, Michael. Waarom zou je de oorlog met San Fran via de media voeren en niet in een kantoor op de onderhandelingsstoel? In een statement van de 49'ers: 'In our view, there have been open en positive conversations on both sides'. Samenvatting: Crabtree's agent ziet alles redelijk positief in, management van de Niners heeft vertrouwen, alleen een neef van de receiver ligt dwars. Daarom quote ik B.I.G. maar eens, de man had verstand van alles blijkt wel: 'Money and blood don't mix // like two d!cks and no chicks.'

Experts van ESPN hopen en denken dat de move een bluf van Crabtree is. Darrius Heyward-Bey kreeg meer betaald, simpelweg omdat hij sneller was, hoger sprong etc. op de combine. Er waren al vraagtekens over Crab's snelheid en hij heeft mensen schijnbaar niet kunnen overtuigen van zijn superioriteit. Een jaar lang gaan football zal de speler waarschijnlijk ook geen goed doen en naast zijn snelheid ook zijn werkethiek een struikelblok maken. Als Crabtree een jaar niet speelt hoop ik daarom ook dat hij een pick in de vierde ronde van de draft wordt en een naamloze carrière, aan het eind van de bank, in de slechtste teams van de league krijgt.

2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Moet wel bij vermeld worden dat Crabtree nog last had van een blessure tijdens de combine. In ieder geval is het gewoon belachelijk wat hij doet, en ik hoop dat de 49'ers geen cent meer betalen als dat ze van plan waren.

    BeantwoordenVerwijderen

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport