Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

zaterdag 15 augustus 2009

[ NFL ] Sterk debuut Jets rookie Mark Sanchez

Mark Sanchez, rookie WB voor de New York Jets, zag er scherp uit in zijn debuut. Afgelopen gooide hij in gelimiteerde actie drie passes voor 88 yards. De nummer vijf pick wist dus meters voor zijn club bij elkaar te gooien maar zijn Jets verloren uiteindelijk van de St. Louis Rams: 23-20.

In andere wedstrijden wisten de Vikings de Colts op slechts drie punten te houden (13-3 voor Minnesota). De passing-game van de Colts haalde net de 100 yards en in de rushende acties werd ook weinig grond veroverd: 77 yards op 14 attempts. De offense van Indianapolis kwam niet genoeg in actie. Goede drives van de Vikings, goed werk van hun verdedigende linie ook. Donald Brown, running back voor de Colts, had overigens wel een leuke pot: meer dan 50 rushing yards op slechts vijf pogingen.

Missen de Denver Broncos Jay Cutler? Als je drie interceptions gooit in je eerste pre season game en daardoor met één punt (17-16) van de San Fran 49'ers verliest, lijkt dat een veilige conclusie. Nieuwkomer Kyle Orton was 9/16 (89 yards) voor de Bronco's maar gooide alle drie de makkelijke picks die zijn club fataal werden. Positief voor Denver: De rushing game was goed. Toch lijkt er werk aan de winkel als de QB onder zo'n druk komt te staan dat hij de bal drie keer weg gooit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport