Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

donderdag 13 augustus 2009

[ NBA ] 12 augustus 2009. Hornets dumpen Butler

De Charlotte Hornets dumpen Rasual Butler en wat geld bij de Los Angeles Clippers. Op die manier hoeven de Hornets volgend jaar bijna acht miljoen dollar minder aan spelers te betalen. Dat is belangrijk, voor een team dat voor boven 'de tax' zit en het toekomstperspectief van een ééndagsvlieg heeft. Butler was vorig jaar goed voor elf punten en drie rebounds.

Butler is een weinig-passende 2-guard die in Los Angeles wel vanaf de bank kan komen. Coach Mike Dunleavy zegt tevreden met de nieuwe aanwinst te zijn en gelooft dat Rasual 'de Clippers kan helpen een competatief play off team' te worden. Een goede Baron Davis, de groei van Eric Gordon, instant sensatie Blake Griffin? NEEEEEEEE man. Rasual Butler is dé hoeksteen van het gebouw waarmee de Clippers de NBA gaan veroveren.

Gerelateerd Clippers-nieuws: Baron Davis' laptop is gestolen. De guard is bang dat bepaalde privé foto's de komende dagen op internet gaan lekken. Verdere details worden in een brief die Davis aan verschillende media-outlets stuurde niet besproken maar ik verwacht binnenkort een paar borstjes en een schaapachtig lachende Davis te kunnen bewonderen. Er zijn vast en zeker sites die een boete kunnen veroorloven. Perez Hilton? Iemand?

Naast de foto's staan er ook audiotracks op de laptop (wat is dat toch met basketballers en muziek maken?) en filmmateriaal. Dat is allemaal niet zo boeiend. Ik wil die foto's zien, vooral ook omdat er ook collega's van Davis op voor zouden komen. Kunnen jullie je de rel voorstellen die in de NBA los breekt als LeBron James op die foto's voor kwam met twee schone blonde (naakte) sletjes aan zijn hand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport