Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

donderdag 6 augustus 2009

[ NBA ] TV-gids voor november 2009

Sommige dingen kun je niet vroeg genoeg plannen. Tegenwoordig is het, heel triest, vrij normaal om dingen af te zeggen 'omdat je al iets anders hebt'. Daarom is het handig op tijd te plannen voor zaken die de hoogste prioriteit hebben, zoals het NBA seizoen. Een paar dagen terug werd het speelschema voor alle -tig wedstrijden bekend gemaakt en elke zondag staat er een wedstrijd op een schappelijke tijd geplanned. Zondagavond rond een uur of zeven, negen uur op zijn laatst, kun je in Nederland live een wedstrijd kijken. Zonder 's ochtends op te staan met een hoofd als Patty Brard die is aangevallen door een troep vleermuizen.

Zondag 1 november, 1 PM Eastern Time

Orlando @ Toronto. The Next Best Thing (Dwight Howard) tegen de Best Next Thing (Chris Bosh). Chris Bosh heeft zich laten zakken in het rijtje LeBron-Wade-Melo (in die volgorde) en we lijken het eindelijk eens te zijn over het feit dat hij geen go-to guy is. Zoals ik Brandon Roy ook (nog) geen speler vind om je team om te bouwen. Dwight Howard zou een feestje moeten geven na deze wedstrijd, zo hard moet hij kunnen domineren. Ik ben benieuwd of we na deze wedstrijd al kunnen zeggen of Orlando heeft ingeleverd door Turkoglu naar de Raps te laten gaan. Hedo Turkoglu die zo vroeg tegen zijn oude team speelt is natuurlijk dé verhaallijn van deze wedstrijd. Zou het voor Vince Carter eindelijk een stille thuiskomst betekenen? Dat denk ik niet, Vince wordt in Toronto altijd heerlijk uitgejouwd. Vorig jaar reageerde hij door, in het huis van de Raps, in de laatste seconde een winnende alley oop af te dunken. Auch.

Lees de hele gids binnenkort op www.powerforward.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport