Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

vrijdag 14 augustus 2009

[ NFL ] Michael Vick naar de Eagles

Michael Vick tekent bij de Philadelphia Eagles. Dit nieuws werd gisteren tijdens Steelers - Cardinals gebracht en was daarmee het gesprek van de avond. Vick is twee jaar uit de league geweest door zijn betrokkenheid bij hondengevechten, hij kreeg hiervoor een celstraf. De quarterback mag de laatste twee pre season wedstrijden voor de Eagles in actie komen. Roger Goodell moet nog beslissen wat er daarna met Vick gebeurd.

Wat denkt Donovan McNabb van de situatie? Hij is de startende QB in Philly en zegt zelf geen dreiging te voelen: 'There's no threat for me, there's no threat for [Kevin] Kolb (tweede QB). It's an opportunity to add another weapon to our offense, and our team.' Kenners twijfelen echter aan McNabb's woorden. Kan hij er mee leven dat zijn back up, of zelfs de derde quarterback, meer aandacht krijgt dan hij? Want één ding is zeker: Er gaat de komende tijd veel over de Eagles gepraat worden en de verhalen zullen zich concentreren op één man, Michael Vick.

Ook interessant: Hoe reageert de stad Philadelphia? Als zich een kleine 'losing streak' voordoet, gaan de supporters dan om Vick schreeuwen? In andere steden is de realiteit vaak dat er geen betere QB voor handen is. In Philly zit straks een bewezen veteraan op de bank die waarschijnlijk zit te springen om een kans zichzelf te kunnen bewijzen. Toch is het nog even afwachten hoe dit zich af gaat spelen. Is Vick fysiek goed genoeg in vorm om te spelen? Moet hij zijn roestige spel nog veel polijsten? Hoe ligt hij bij teamgenoten? Zoveel vragen, nog geen antwoorden. Die volgen de komende weken vanzelf wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport