Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

dinsdag 18 augustus 2009

[ NFL ] Brett Favre op weg naar Minneapolis

Brett Favre zal, als de artsen hem goedkeuren, voor de Minnesota Vikings spelen volgend seizoen. Hij zit in het vliegtuig naar Minneapolis om een contract voor één jaar te tekenen dat tien tot twaalf miljoen waard is. Snap je ook meteen wat het aas is om Favre uit zijn pensioen te trekken en ook spelers als Kurt Warner aan de gang houdt: Voor twaalf miljoen wil ik ook wel met een bal gooien en gebeukt worden.

Er lijkt een eind te komen aan dé verhaallijn van de off season. De rommel begon met spelers van de Vikings die gisteren of eergisteren aan de pers lekten dat Favre zich binnenkort bij hen zou voegen. Twee televisiestations onderschrijven nu dat Favre vanmorgen op het vliegtuig is gestapt naar Minnesota. Voor quarterback Tarvaris Jackson zal het nieuws niet leuk zijn: Hij was zich aan het focussen om een goede starter te worden voor de Vikings. Een contract voor Favre kost hem een jaar in de spotlights: Hij zal vooral op de bank zitten.

Rest mij nog één zaak: Perry waar blijf je?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport