Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

dinsdag 25 augustus 2009

[ NBA ] 24 augustus 2009. Beasley in de problemen

Michael Beasley zit in de knoei. Na de berichtgeving eerder dat hij zo'n gekke Tweets postte en de foto waar wel- of niet een zakje wiet op te zien was, blijkt de forward van de Miami Heat in een afkickkliniek te zitten. Het zou gaan om zijn problemen met drank en het groene kruid. Van ernstige psychische gebreken, waar men bang voor was, zou geen sprake zijn.

Het is nog onduidelijk of Beasley op tijd wordt ontslagen uit het tehuis in Houston, om er bij de start van het trainingskamp van de Heat bij te zijn. En wat ik gisteren ook al schreef moet benadrukt worden: Dwyane Wade is hier niet blij mee. Wade is op zoek naar iemand die hem op dagelijkse basis comfort kan bieden, iemand die gegarandeerd 20+ punten kan maken. Beasley heeft de gereedschappen maar niet de werklust en de drijfveer om dat te doen. Nog niet. Hij was een Rookie! Hij is jong! Maar omdat de Heat alles doet om Wade tevreden te stellen, kan de tijd voor Beasley bij de Heat wel eens snel over zijn.

Ramon Sessions blijft in de kijker bij de New York Knicks. De Knicks zijn in gesprek met guard Nate Robinson over volgend jaar maar hebben laten weten geen boden te 'matchen'. Met andere woorden: Als er een ploeg Robinson ook maar een cent boven het minimum gaat bieden, is de kans groot dat de Knicks hem met plezier laten gaan. Een kleine guard die niet kan verdedigen en niet van passen houdt. Die wil je toch in je team?!? Nate Robinson verkoopt tickets, hij speelt groter dan zijn lengte maar moet echt leren passen om een grote speler in de league te zijn.

Ramon Sessions zit dus in een lastige fase. Het seizoen staat op het punt om te beginnen, vanaf trainingcamp heb je als speler én als GM het liefst een team waarvan je denkt dat je er mee door kunt. Sessions wacht op een fatsoenlijk aanbod en teams wachten om te zien of Sessions bereid is met minder akkoord te gaan, naarmate de tijd vordert. Het wordt interessant om te zien wie deze strijd gaat winnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport