Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

woensdag 1 juli 2009

[ NBA ] 31 juni 2009. Met Jason Kidd in NYC

Een nieuwe notatie van de titels omdat het verveld werd telkens (min of meer) dezelfde kop te gebruiken. Hope you like it. Jason Kidd, free agent, is in New York City om gesprekken te voeren met Mike D'Antoni en andere leden van de Knicks-staff. De veteraan op de pointguard zou geïnteresseerd zijn voor de Knicks te spelen. Redenen? Geld. Want ik kan me niet voorstellen dat Kidd goed speelt in een snel systeem.

Kidd gaat het derde jaar in waarin hij het best als 'done' omschreven kan worden. De man is traag, schiet slecht en kan niet meer verdedigen. Hij brengt wél leiderschap, kan enorm goed passen en is één van de beste reboundende guards. Maar ik ben al lang geen fan meer. Laat hem maar lekker voor de Knicks spelen, het zou de zoveelste slechte signing zijn in de grote stad. Ondertussen maakt Marc Cuban (eigenaar Dallas Mavericks) bekend meteen de telefoon te grijpen zodra free agents weer gesigned kunnen worden. Lees daarover morgen meer, want op 1 juli is het feest wat dat betreft.

Vertrek van Kidd bij de Mavericks zou wel eens slecht voor de franchise kunnen zijn op een hoger level. Dirk Nowitzki floreert onder de aanwijzingen en het spel van Kidd. Als er een broekie op de PG komt te staan met minder leiderschap dan Kidd, dan vind ik Nowitzki er de speler naar om daar slecht op te reageren. Hij valt dan misschien terug in het spel dat hem de titel van 'choker' of 'soft guy' bracht. Niet goed voor de Mavs. Van deze kant spreek ik maar de hoop uit dat Kidd gewoon blijft. Niet omdat ik de Mavs al het goede gun, maar ik gun Kidd wel een waardig afscheid uit de league. Dat gaat hij bij de Knicks niet krijgen.

Mijn Twitter-maat (Charlie Vilanueva) gaat weg bij de Bucks! Daar gaat een nog-niet-nader-bekend team een hele leuke aan hebben. De Milwaukee Bucks gebruikten het kleine beetje geld dat ze konden missen om Ramon Sessions opnieuw te tekenen. Charlie V. zou al in het oog zijn gesprongen bij de Cleveland Caveliers. Iemand moet me toch uitleggen hoe het werkt dat San Antonio en de Cavs hele logische opties lijken voor goede spelers die van teams wisselen, terwijl er nog 28 andere teams zijn. Cleveland zou wel akelig goed worden met Charlie V. zeg. Hey, alles om LeBron gelukkig te houden!

Lees later vandaag, of morgen, méér over de NBA. Coach Michael Curry is ontslagen in Detroit en het wordt tijd dat we het over Motown gaan hebben. Die mannen hebben geld te spenderen en een naam recht te zetten. Voor nu: Wat doe je achter je computer? Het is acht uur in de ochtend en nu al snikheet. Alleen het tijdstip houd me tegen een ijskoude goudgele open te trekken.

1 opmerking:

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport