Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

zaterdag 25 juli 2009

[ NBA ] Prijsvraag!

Dames, heren, tutteduhduhtu-teeeh! Een prijsvraag! De eerste AmerikaanseTopsport-prijsvraag! Ik heb geen flauw idee hoe ik dit moet introduceren verder en de prijs is niet heel speciaal ofzo (nog steeds geen sponsor...) maar hey, het is leuk om ergens aan mee te doen toch? Daarom spreek ik meer jullie competatieve kant aan dan jullie geldbeluste want een geldprijs is het sowieso niet. Wat dan wel? Doe maar mee en dan kom je er achter.

*Kuch*

Stel een team van 12 spelers samen voor maximaal 57.7 miljoen dollar. In tijden van economische crisis wil je als fantasie-GM óók onder de salary cap blijven en die is voor volgend seizoen op dat bedrag vastgesteld.

Regels:

- Maximaal twee Rookie's
- Rookie's noteer je voor 2 miljoen per jaar als niet bekend is hoeveel ze verdienen
- Free agents zet je, als niet bekend is hoeveel ze volgend jaar verdienen, op hun salaris van vorig jaar volgens hoopshype.com

Met dit laatste kun je natuurlijk voordeel doen (David Lee) maar voor Allen Iverson is het geen goede situatie. Hem verwacht ik niet terug te zien in jullie teams.

Ik ben de jury, ik beoordeel op originaliteit, creativiteit en eigenlijk gewoon of ik het leuke spelers vindt. Inzendingen via de mail (zie links) of via hyves: amerikaansetopsport.hyves.nl.

Deadline is vrijdag 7 augustus, 12.00 's middags. Ik ben razend benieuwd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport