Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

zaterdag 11 juli 2009

[ NBA ] 10 juli 2009. Een kleintje.

Drukke dag, moet zo weg en heb geen kans meer daarna nog te bloggen. Denk ik. Kan me niet concentreren. Even serieus: Ik hou het al bijna een maand vol om elke dag iets te posten! Dit blog-gebeuren heeft een goede invloed op me. Als iemand die geen planning kan maken en van nature luier is dan pasgeboren baby brengt het op een aangename manier structuur in de dag. Dit bloggen is vet. Maar nogmaals: Ik heb het druk.

* Die deal tussen de Jazz, Bulls en Blazers? Nog niks van gehoord. Dat het officiëel is ofzo. We wachten af.

* Paul Millsap naar de Blazers. Daar hebben ze een leukere én goedkopere deal aan dan Turkoglu, die ze eerst wilden kopen. Goed voor de Blazers. Ze zijn een pointguard verwijderd van een leuk seizoen met veel opvallende winstpartijen. Steek je hand omhoog als je verwacht dat Greg Oden volgend jaar leert spelen. Niemand? Ben ik de enige? Greg Oden maakt de stap.

* Grant Hill schijnt bij de Suns te blijven, aangezien hij verwacht dat Nash een verlenging tekent. Die twee doen wel verrekte hard hun best om een beeld bij me op te wekken. Twee oude mannen op een ranch in Nevada die goedkoop bier drinken. Hun hoofd schudden om wéér een onnodige verliespartij. 'Ooit kopen we een team en maken we er iets moois van Grant...' 'Amen Stevieboy, -Burp-, maar eerst gaan we morgen met 40+ punten van de Cavs verliezen.'

* Brandon Bass naar Orlando. Goed voor de Magic. De vergelijking die al eerder is gepost, dat Carter niet genoeg is om het verlies tot dusver op te vangen, wordt een beetje gelijk getrokken. Brandon Bass is een efficiënte scorer en gewoon een goede speler. Als hij in Orlando startersminuten krijgt, wie weet wat er dan gebeurt?Nieuws over de site: Ik ben bezig een prijsvraag voor te bereiden. De winnaar krijgt een kleinigheidje, niets héél bijzonders, maar het leek me een leuke manier om wat lezers te trekken. Hou de site de komende dagen in de gaten!

1 opmerking:

  1. Ga je die streak nog levend houden? Je hebt nog 2 uur ;P

    BeantwoordenVerwijderen

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport