Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

dinsdag 14 juli 2009

[ MLB ] All Star: Prince Fielder wint home run derby

Op de eerste avond van het MLB All Star Weekend dat midden in de week valt, heeft Prince Fielder de 'State Farm Home Run Derby' gewonnen. In een gezellige avond gooien pitchers de makkelijkste ballen van hun leven, die door 'sluggers' het stadion uit worden geslagen. Fielder sloeg 23 ballen het veld uit, waarvan 11 in de eerste ronde.

Leuk tintje aan de avond is dat Fielder, die speelt voor de Milwaukee Brewers, een directe rivaal is van Albert Pujols. Pujols speelde in de homer derby voor eigen publiek. In zijn reactie won Fielder overigens nog een wedstrijd: Wie zegt er zo vaak mogelijk 'win one' in één zin? "I'm just happy. It was pretty cool to actually win one. You never think as a kid you're going to win one, but I just always hoped I would win one. So to win one tonight is kind of like a dream come true, I guess." De verste bal van Fielder vloog voor 503 voet de lucht in (153 meter). Zijn gemiddelde over de avond was 439 voet, twintig meter minder.

Vanavond vindt de All Star Game plaats. Lees daarover morgen (of overmorgen, ik beloof niks meer) op amerikaansetopsport.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport