Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

maandag 6 juli 2009

[NFL] Steve McNair vermoord

Steve McNair, quarterback in de NFL van 1995 tot april 2008, is vermoord. McNair werd, samen met een vriendin, dood gevonden na een fatale schietpartij. De quarterback met een geweldige running game werd gedraft door de Houston Oilers, speelde lang voor de Tennessee Titans en beëindigde zijn carrière bij de Baltimore Ravens. Hij laat vier kinderen en een vrouw achter.

Over de omstandigheden van de moord is nog niet bijster veel bekend. McNair werd gevonden met vier kogelwonden, waarvan twee in zijn hoofd. Een vriendin, Sahel Kazemi, werd ook met een schotwond in het hoofd dood aangetroffen.

Hoogtepunt in McNair's carrière was een co-MVP in het seizoen van '03 (samen met Peyton Manning). Verder haalde hij in '99 met de Titans de Superbowl. Ze verloren met een terkort van één yard voor een laatste TD van de St. Louis Rams. Hij passte die wedstrijd 22/36 voor 214 yards.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport