Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

maandag 6 juli 2009

[ NBA ] 5 juli 2009. T-Will, bij gebrek aan beter

Volgend seizoen ga ik de New Jersey Nets maar eens extra goed volgen. Ik heb namelijk het gevoel dat één van mijn toekomstige favoriete spelers er volgend jaar speelt. Terrence Williams is, als ik de verhalen moet geloven, een grensgeval tussen genie en inrichtingmateriaal. Belachelijke dunks, goede D, niet écht een goed schot en spelend voor de highlights. Helemaal mijn speler.

Ik zocht T-Will op, op het web, en ik kwam uit op wat ik hoop dat zijn facebook site is. Ik heb hem een kort bericht gestuurd met de vraag of ik hem mocht interviewen en ik heb ongeveer even veel hoop dat hij reageert als dat ik hoop de loterij te winnen. Maar dat is het punt niet. Ik gaf hem drie redenen waarom ik hem stoer vind en hem al het beste wens: 1) Mensen met 'Williams' als achternaam kunnen op mijn support rekenen. In de NFL ben ik volgend jaar Cowboys-fan omdat Greg Isdaner (van DeFranco's school) er speelt én er speelt een Rookie die écht Jason Williams heet. Te awesome. Maar omdat in de NBA Deron Williams of Mo Williams een te gemakkelijke optie zou zijn, Terrence Williams dus. 2) Ik rock Adidas NJ-Nets schoenen. Ik heb dus een band met de club, al is ons contactpunt een eeltige, vaak stinkende maatje 43. 3) Hij is gewoon verrekte goed.

Terrence Williams schijnt met een paar Spongebob-sokken over de campus van zijn universiteit gelopen te hebben. Een donkere superatleet, bijna twee meter lang, met sokken die in urine gedrenkt lijken te zijn. Gotta love it. Terrence Williams schijnt, en ook hier kan ik alleen vage bronnen voor vinden, met een Barbietas over de campus te hebben gelopen. Nog meer van zulke zinnen en ik verdenk hem ervan met kleine jongetjes in bed te slapen, een pretpark in zijn tuin te hebben en tijdens het dansen ongevraagd naar zijn kruis te grijpen. En voor wie de referentie niet snapt: Beat it, volgend jaar wordt een thriller.

Rasheed Wallace schijnt rond te zijn met de Boston Celtics, mijn God wat hebben die nu een team. Big Baby zal wel ergens anders heen gaan nu, hij heeft zich redelijk bewezen vorig jaar bij KG's afwezigheid. Hij kan een 15-10 kerel zijn voor veel clubs en ik wens hem veel succes. 'Sheed zal, zoals eerder besproken, bij Boston misschien weer op kunnen leven maar ik verwacht geen grote impact van Wallace, om eerlijk te zijn.

Jason Kidd, en dit is echt het lachertje van vandaag, schijnt terug te keren bij Dallas. En hij krijgt de $ 25.000.000 voor drie jaar waar hij om vroeg. Drie gedachten. 1) Wie vertelt Mark Cuban dat Jason Kidd al drie jaar niet zo goed meer is, dat hij zijn vrouw niet eens kan verdedigen en dat hij banger is om te schieten dan een pacifist in de Gazastrook? 2) Wie vertelt Mark Cuban dat Kidd over drie jaar ongeveer 74 jaar oud is? 3) Wie vertelt Mark Cuban dat Devin Harris in New Jersey (nóg een reden om fan te zijn!) één derde ofzo verdient en veel beter is? Verder vraag ik me tot slot af hoe graag Dirk Nowitzki hem (Kidd) er wel niet bij wil hebben. Zou Dirk bijgelovig zijn en denken dat hij deze bloedvorm écht aan Kidd heeft te danken?

2 opmerkingen:

  1. Ik geniet van je stukjes jongen. Ga zo door.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "en dat hij banger is om te schieten dan een pacifist in de Gazastrook? "

    :) Geweldige vergelijkingen altijd!

    BeantwoordenVerwijderen

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport