Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

woensdag 22 juli 2009

[ NBA ] 21 juli 2009. Touwtrekken om Lamar Odom

Kobe Bryant is optimistisch over de kansen dat Lamar Odom volgend jaar in Los Angeles terugkeert. Als een Laker. Zoveel liet Bryant zich ontvallen op een nieuwsconferentie in Singapore. Een andere veteraan, Derek Fisher, likt ook de stroop van Odom's achterste: 'There is no question Lamar is extremely important to what we need to do to win another championship'. Van de kant van Odom nog geen nieuws, wel een nuchtere blik van de concurrentie.

Dwyane Wade, ster van de Miami Heat, zou Odom graag zien komen. In tegenstelling tot Bryant en Fisher is hij wel reëel. Hij beseft dat free agency nog lang duurt, teams met meer geld kunnen Odom nog benaderen. De Heat kan Lamar niet al te veel bieden, maar als hij komt is hij welkom: 'I don't think [anyone] knows when he's going to make a decision. That's L.O. We know that in Miami. At the end of the day, we want him to make a decision that is best for his family.'

Volgens mij heb ik nog niet geschreven over Jarrett Jack. Toronto heeft de guard ingelijfd en daarmee een leuke backup voor Jose Calderon in de ploeg gehaald. Jack blijft als het goed is voor vier jaar in Canada en hoewel hij geen man is die wedstrijden beslist, vind ik de actie leuk. Toronto heeft een door-en-door saai team om naar te kijken de laatste jaren. Jack gaat ze niet per se beter maken maar waarschijnlijk wel leuker. Hij heeft grappige ballfakes en gaat af en toe los voor een paar minuten zodat je je afvraagt of Aliens bestaan, en wat ze met Jarrett Jack gedaan hebben Verder: De man is nog jong en komt van een sterk seizoen in Indiani af. Als hij constanter wordt en nog iets groeit in het passende aspect van het spel kan hij zomaar een leuke verhaallijn in het volgende seizoen worden.

Tot zover dit kleine zakelijke dagboekentreetje. Over een dag of vijf ben ik voor tien dagen op vakantie. Voor die tijd zorg ik dat er een prijsvraag op de site staat, waarbij jullie tot de datum van mijn terugkomst hebben om te reageren. Mensen krijgen via Hyves een oproep (amerikaansetopsport.hyves.nl) dus houd die site in de gaten en voeg me toe. Verder komt er over twee of drie dagen een eerste deel in een serie van twee of drie op powerfoward.nl. Die wordt minder zakelijk, met meer flauwekul. Zoals we ze het liefste hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport