Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

donderdag 23 juli 2009

[ NBA ] De Tape is ontsnapt

Er is een tape gelekt met 'de dunk'. Een tijdje terug werd er over LeBron James heen gedunkt op zijn eigen feestje. Nike en LeBron stonden er op dat alle filmpjes gewist of in beslag werden genomen. Iemand was zo slim om z'n camera (telefoon) te verstoppen en gewoon te zeggen dat hij geen filmpje had gemaakt. Dus nu de storm is gaan liggen kunnen we genieten van 'de dunk' en eerlijk gezegd had ik liever gehad dat ik hem nooit gezien had.

Klikker-de-klik

Als we de dunk nooit hadden gezien, zouden we denken dat hij echt recht in-your-face was. Dat LeBron een bloedneus had gehad, of de afdruk 'Spalding' in spiegelbeeld op zijn voorhoofd gedrukt. Nu zien we een LeBron die iets te laat springt en een jonge knul die hem leuk dunkt. Meer niet. Ik weet bijna zeker dat er in datzelfde partijtje genantere dingen met The King zijn gebeurd. Een zieke crossover, een lullige turnover. Dit waren twee punten, that's it. Jordan Crawford, de jongen die dunkte, zei zelf ook dat het eigenlijk niet zoveel voorstelde. Het enige wat deze tape laat zien is hoe laf LeBron met zijn imago omgaat. Een beetje zelfspot zou je niet misstaan menneer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport