Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

zondag 28 juni 2009

[ NBA ] Dagboek. 27 juni 2009

Eindelijk rust. Ik ben van plan dit een korte entree te maken. Moet zo meteen werken, moet shit doen voor school en er is geen zak gebeurd op deze zomerse zaterdag. Het is alsof ik in die stad van L.O.T.R. sta en van heel ver de soldaten aan zie komen die de free agents en trades voor moeten stellen. Ik weet dat binnen afzienbare tijd de strijd en de waanzin los gaan barsten maar voor nu is het rustig. Stil.

Rasheed Wallace heeft in het verleden gezegd dat hij zijn carrière graag bij een 'contender' af zou sluiten. Detroit is een paar jaar en een paar ruils verwijderd van een kans in het oosten. Men verwacht daarom dat de Orlando Magic achter de diensten van Wallace aan gaan. Ze halen ergens het idee vandaan dat Wallace uit het diepe dal kan kruipen waar hij vorig jaar in terecht is gekomen. Als Wallace ook maar een sprankje laat zien van zijn hoogtijdagen, is het wéér een aanwinst voor de Orlando Magic, die Hedo Turkoglu al vaarwel hebben gezegd. Maar dat is een grote assumptie. Wallace speelde vorig jaar minder geïnteresseerd dan een 4-vwo'ertje tijdens wiskunde.

Het verhaal van Amare Stoudemire lijkt nog niet afgerond. De Golden State Warriors zouden Stoudemire halen in een deal die onder anderen om Stephen Curry draait. Alleen willen de strijders geen afscheid van hun prospect nemen. Vandaag dus nog geen trade tussen de teams. Phoenix-fans houden vast aan het sprankje hoop dat ze nog op een goed seizoen hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport