Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

maandag 29 juni 2009

[ MLB ] J.C. Romero slaat een fan naar het derde honk

J.C. Romero, pitcher voor de Philadelphia Phillies, heeft een fan aangevallen. Dat is tenminste wat Robert Eaton, een fan van de Tampa Bay Rays zegt. Eaton beweert dat Romero hem zei zijn bek te houden, waarna hij hem naar zijn keel greep en hem aanviel. Romero op zijn beurt zegt Eaton alleen maar verteld te hebben 'dat hij na moet denken voor hij spreekt'. Aanleiding van het akkefietje waren verschillende opmerkingen van de fan over wat er eerder dit jaar gebeurde.

Romero speelde de eerste vijftig wedstrijden van het seizoen niet door een schorsing. In januari werd hij schuldig bevonden aan inname van een niet nader bekend supplement. Romero was het in januari niet met de schorsing eens, hij beriep zich op een bericht van de league aan de spelers waarin stond 'dat er geen reden is om vrij verkrijgbare supplementen niet te mogen nemen'. Een knullige schorsing voor de pitcher, die misschien een vroeg vervolg krijgt.

Het trieste aan dit verhaal is, in mijn ogen, de fan. Ik stel me een dronken ex-atleet voor die zijn drinkmaten een mooi verhaal voor wil schoten als hij met zijn pickup terugkeert naar zijn stoffige dorp. Romero reageert zoals veel mannen met enig testosteron het zouden doen: Even laten zien wie er de baas is en weglopen. Eaton ruikt nu waarschijnlijk geld en ik hoop dat hij het niet krijgt. Hij is geowned en moet blij zijn dat Romero hem niet helemaal af heeft getuigd.

1 opmerking:

  1. Wat een heerlijke metaforen weet jij toch altijd uit te spitten. Keep up the good work, ik check de site meerdere keren per dag ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport