Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

maandag 22 juni 2009

[ NBA ] Dagboek. 21 juni 2009

Dwyane Wade roept om versterking. De ster van de Miami Heat denkt er over om deze zomer al een verlenging van zijn contract te tekenen. Hij reageert hiermee op uitspraken van Pat Riley, die zegt geen grote moves te kunnen maken zolang hij niet weet wat Wade (alliteratie!) doet. Met de zekerheid van een contract voor #3 heeft Miami zijn grootste zorgen voor de komende jaren weggevaagd en kan het de versterking halen die van de Heat weer een contender maakt.

"I'm in my prime right now, playing the best basketball I've ever played, and I feel as good as I ever felt. So let's not wait. Let's do it now if we can do it. So it's not about me signing a contract." Wade voelt een urgentie, en dat is te begrijpen. Hij is inderdaad op het scherpst van zijn spel. Een middelmatig jaar zoals het voorgaande, waarin de play offs wel gehaald werden maar er vrij kansloos verloren werd van de Hawks, wil Wade niet nog eens meemaken.

Miami heeft met Udonis Haslem, die nog verbazingwekkend jong is, Wade en Chalmers drie goede ballers om rond te bouwen. Jermaine O'Neal, die vorig jaar gehaald is voor Shawn Marion, zou wel eens genoeg kunnen zijn om de Heat over de eerste ronde te tillen. De Hawks waren de hele series genoodzaakt hem te dubbelen, waar de rest van de Heat niet genoeg gebruik van maakte. Met een jaar ervaring voor de jonge spelers onder de riem en een gezonde O'Neal zie ik geen reden voor de Heat om volgend jaar niet verder te komen dan afgelopen jaargang. Daar heeft Wade geen compleet nieuwe supporting cast voor nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport