Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

vrijdag 26 juni 2009

[ MLB ] Jones' homer helpt Texas Rangers

Andruw Jones in de highlights. Afgelopen nacht wonnen de Texas Rangers in het Major League Baseball van de Arizona Diamondbacks. Jones' homerun in de vijfde inning bleek noodzakelijk én net voldoende voor de Rangers om te winnen. In overtime (twaalf innings) won Texas met 9-8.

Jones' homerde voor de negende keer dit seizoen. De leftfielder is met .244 weer op weg zijn carrière op het juiste spoor te zetten. Vorig jaar noteerde de Antilliaan (ik zeg dat uit respect!) .158 bij de L.A. Dodgers. Zijn record van 2005, toen Jones meer dan 50 keer de bal het veld uit sloeg, zal hij niet in gaan halen. Maar homeruns en hits geven vertrouwen voor de veteraan, hopelijk zien we hem de komende tijd weer vaker naast de slagplaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport