Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

maandag 28 september 2009

[ NFL ] Week 3. Waar Detroit heeft gewonnen!

Washington @ Detroit

'Game over, losing streak over, nightmare over!' En dat vat het zo'n beetje samen. De Lions winnen van de Redskins: 19-14. Meteen de enige call die ik goed had in mijn voorspellingen gisteren. Wel een netto winst van twee euro, áls ik echt gespeeld had.
Goed. Matthew Stafford heeft geloof ik voor onbeperkte tijd de startende plek in het roster gewonnen. De Rookie QB gooide een bende yards bij elkaar, een touchdown en hij had geen turnovers. Aan de andere kant had Jason Campbell voor Washington ook een goede pot met 340 YDS, 2 TD's en één INT.
Detroit kan met zulke sterke wedstrijden van Stafford de running game met passing afwisselen. Kevin Smith droeg de bal voor de Lions zestien keer (101 yards). Een onvoorspelbare offense is een sterke(re) offense. Genoeg voor Detroit om op te bouwen.
Ook leuk dat de verdediging het een keer goed deed voor Detroit. Ze stopten een late rally van de Redskins die ze -weer- een verliespartij zou hebben gekost. De Lions wonnen hun laatste wedstrijd in 2007. Alle props naar hen dus en Washington: Dit ga je denk ik nog even horen in de dertien resterende wedstrijden die jullie nog moeten spelen.

Atlanta @ New England

Onderschatting van mijn kant als de Patriots niets heel laten van de Atlanta Falcons: 26-10. Randy Moss speelde, en hoe. 116 Yards op tien vangballen, helaas nog steeds geen TD voor m'n held dit seizoen. Tom Brady was in het begin roestig maar eindigde solide: 277 YDS en een touchdown. Topspeler voor de Pats was running back Fred Taylor. Hij scoorde de eerste touchdown en stond een paar keer geniaal op bij 3th downs. Hij eindigde met 105 yards op 21 ballen.
Er komt nu, in ieder geval voor mij, een week aan waarin ik te veel ga lezen over hoe goed de Patriots wel niet zijn. Brady hád die mooie bal aan Baker voor een lange TD, hij vond Moss, Wes Welker was er niet eens bij, de Falcons zijn een heel behoorlijk team. Ja, over twee weken ontken ik heel het drama in New York en zijn de Patriots voor mij weer een pick voor de Superbowl. Het is goed om bevooroordeeld te zijn.

Jacksonville @ Houston

What the fuck? Brian Cushing speelt 'een keer' niet goed en Houston verliest meteen van de f'in Jaguars?!? Daar heb ik die blitse schoenen en dito broekje niet voor gekocht! Matt Schaub was goed voor Houston maar als Andre Johnson maar vier ballen vangt voor de Texans blijkt het lastig te winnen. Zelfs van de Jaguars.
De Jags kregen grote productie van veelzijdige back Maurice Jones-Drew. Hij liep voor 119 yards en ving vier ballen voor nog eens 28 Engelse eenheden. Ondanks de hoge score voor Jacksonville (het werd 31-24) gooide QB David Garrard geen enkele touchdown. Hij liep er wél zelf eentje binnen, de drie anderen waren van Jones-Drew.
Voor de Texans is het goed om te zien dat Schaub gezond en scherp is. Volgende week speelt m'n cluppie thuis tegen Oakland Raiders. Punten pakken.
Slordige wedstrijd verder. Houston had de kans de wedstrijd gelijk te trekken aan het eind. Een offensive pass interference én een fumble in de endzone van Jacksonville zorgden echter voor de punten voor de Jags. De aanval van Houston ziet er met Schaub bijzonder goed uit. De defense is echter kwetsbaarder dan een slak in een glas cola.

Cleveland @ Baltimore

Cleveland maakt een zaak om het slechtste team in de league genoemd te worden. De Ravens lopen over ze heen: 34-4. Ergens praten de Rams over hoe ze dít moeten overtreffen.
Derek Anderson, back up QB voor de Cleveland Browns, was het naatje met drie interceptions. Joe Flacco liet voor de Ravens zien hoe het wel moet: 342 yards en een TD.
Wat moet je verder zeggen over een wedstrijd waarin één team bijna 300 yards meer offense had dan het andere? Linebacker D'Qwell (wát een naam, serieus...) Jackson speelde wel goed voor de Browns, hij noteerde negen tackles. De defense van de Ravens was beter over de hele linie: Drie verschillende spelers stolen de bal en ze noteerden twee sacks.

Green Bay @ St. Louis

St. Louis scoort een season high 17 punten maar wordt weer ingeblikt: 36-17.
Aaron Rogers, QB van de Green Bay Packers, was niet geweldig maar zijn derde TD pass was een regelrecht kanon. Superstrakke bal en een mooie catch. St. Louis had de pech dat hun eerste QB geblesseerd raakte. Een schouderprobleem zorgde -mede- voor slechts 160 yards voor Kyle Boller.
Greg Jennings verlegde de pionnen in twee vangballen flink voor Green Bay: Hij zorgde voor 103 yards terreinwinst. Steven Jackson blijft een eenzaam lichtpuntje voor St. Louis. Hij rende 27 keer met de bal voor 117 yards.
De verdediging van Green Bay kreeg het gedaan in deze pot: Ze hadden een interception en forceerden twee fumbles. Charles Woodson was met zes tackles en één INT van grote waarde.

New York Giants @ Tampa Bay

Beide teams uit New York zijn beangstigend in het nog jonge seizoen. Tampa Bay weet niet één keer te score: 24-0. De Giants hadden bijna 400 yards aan offense, de Buccaneers nog geen honderd. Auch. Eli Manning deed het nog vrij rustig met 161 yards, wel twee TD's, Josh Johnson en Byron Leftwich van de Bucs deden werkelijk niets: Zij deelden de snaps voor in totaal 11/26 en 58 yards.
De running game van de Giants kwam sterk door: Ahmad Bradshaw had 104 yards op 14 acties. Brandon Jacobs had 92 op 26 en een touchdown.

**

vanmiddag of morgen méér

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport