Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

donderdag 3 september 2009

[ NBA ] 2 september 2009. David Lee in New York?

David Lee is, wat mij betreft, de grootste naam in de lijst van free agents die nog geen nieuw team heeft. Liet New York eerder weten dat Robinson wat hen betreft wel kon wieberen, de Knicks lijken wel bereid Lee aan zich te binden. En terecht, een top rebounder die in staat zou zijn te starten voor een goed team. Jong, geen probleemkind. Hij krijgt alleen niet het geld dat hij zou willen, in verband met 'volgende zomer'.

Het is geen geheim dat New York in spaar-modus verkeert en Lee is daar de dupe van. Andere teams willen voor volgende zomer geen grote contracten aangaan en New York lijkt bereid met elf D-leaguers te spelen zolang ze volgend jaar LeBron maar landen. De laatste berichten spreken nu dus over Lee die in New York blijft. Ik ben benieuwd hoeveel salaris de man gaat krijgen. Ik denk dat hij niet vangt wat mindere spelers wél voor hun balkunsten krijgen. Verder wordt er overigens ook nog steeds gepraat over een sign-en-trade. Kijk dus niet raar op als Lee voor een leuk bedrag wordt vastgelegd en dan geruild wordt voor een vergelijkbaar talent of een ervaren rot.

In gerelateerd free agent-nieuws spelen de Grizzlies 'the waiting game' met Allen Iverson. Als A.I. niet snel een team vindt zal hij overstag gaan en voor weinig geld bij de Grizz tekenen, zo lijkt de gedachte. Vanuit kamp Iverson (lees: diens Twitter-account) nog geen nieuws, dat kan dus nog een poosje duren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport