Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

zaterdag 5 september 2009

[ NBA ] 4 september 2009. Ramon Sessions naar Minny

Het is gemakkelijk sympathie te voelen voor de Minnesota Timberwolves na de ramp die hun off season was. Ze raakten spelers kwijt, voelden Ricky Rubio door hun vingers glippen en leken het seizoen in te gaan met een team dat meer gaten had dan sommige kaassoorten. De Wolves lijken toch één slag te slaan. Guard free agent Ramon Sessions heeft een blaadje getekend en gaat min-of-meer akkoord met de club.

Sessions gaat naar verluid zestien miljoen verdienen voor vier jaar basketballen. Een schrijnend voorbeeld van wat ongelukkige timing en nog ongelukkigere financiële toestanden met je kunnen doen. Dit is een league waarin legitieme spelers als Sessions 'slechts' (ik gebruik die term losjes) vier miljoen per jaar verdienen en mannen als T-Mac de boel op kunnen lichten voor 23 miljoen per jaar. Oh well. Geen medelijden van deze kant.

David Lee blijft volgens bronnen bij de New York Knicks. De Knicks zijn van plan hem voor één jaar vast te leggen. Op deze manier kunnen ze hem vrij aardig betalen en toch ruimte houden voor 'een bepaalde grote naam' in de volgende zomer. Slim. Zo kan Lee bij zijn club blijven, wordt hij tenminste één jaar fatsoenlijk betaald en mocht New York LeBron etc. mislopen dan kunnen ze hem alsnog een financiële smakker geven.

1 opmerking:

  1. Het geld wat McGrady krijgt is gebaseerd op een fitte T-Mac. En dat lijkt me gerechtvaardigd. Een van de meest talentvolle spelers in de league. Die vent is een genot om naar te kijken. Fit heeft hij het beste jumpshot uit de league (uit de dribbel in ieder geval). En als hij fit is gaat hij ook nog eens naar de ring waar hij genadeloos hard brokken kan maken. Dat is een speler waarvoor ik naar wedstrijden ga kijken.

    Maarja.. als hij fit is he..

    BeantwoordenVerwijderen

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport