Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

maandag 21 september 2009

[ NBA ] Delonte West opgepakt

Eigenlijk geen ding om grapjes over te maken maar Delonte West, guard voor de Cleveland Caveliers, is opgepakt. Hij reed op zijn motor en had drie wapens in bezit, zo bleek bij een controle van de politie. Enkele grapjes, ik gooi ze maar op:

- Delonte West is boos omdat LeBron hem nooit een 'shot gunt'
- Delonte West begon zich net te ontwikkelen als wapen voor de Cavs
- Delonte West is in ieder geval niet bang meer om te schieten


En nu serieus: Delonte West miste vorig jaar het trainingskamp omdat hij worstelde met persoonlijke problemen. Hij schijnt sinds zijn jeugd al niet helemaal correct te functioneren in zijn bol en dat is natuurlijk klote voor de man. Zelf heeft hij ooit verklaard dat hij juist gekke dingen gaat doen, als alles in zijn leven op rolletjes loopt. Op een vreemde manier is dit dus een goed voorteken voor Cavs-fans: Met drie blaffers op de heup ziet het er niet naar uit dat deze cowboy Ohio gaat verlaten.
Het is afwachten wat dit betekent voor West, de Cavs en wat de commissaris David Stern hier mee gaat doet. We gaan het ziet. Ik zou als ik Stern was niet te hard reageren, voor je het weet heb je een dubbelloops in je gezicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport