Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

dinsdag 3 november 2009

[NHL] Pettinger terug bij de Canucks

De Vancouver Canucks hebben gisteren de Canadees Matt Pettinger (29) vastgelegd. De forward speelde twee seizoenen geleden al bij de ploeg uit de aanstaande gaststad van de Olympische Winterspelen. In de zomer wist hij echter geen NHL-contract te versieren.

Door Harry Weerts

Pettinger speelde dit seizoen tot dusver bij de Manitoba Moose uit de AHL. Daar scoorde hij twee goals en twee assists in zeven duels. Vorig seizoen kwam hij in actie voor de Tampa Bay Lightning, waar hij acht keer het net vond en zeven assists voor zijn rekening nam. De in Edmonton geboren speler kwam in het seizoen 2007-2008 twintig keer in actie voor de Vancouver Canucks.In het seizoen 2000-2001 debuteerde Pettinger in de NHL bij de Washington Capitals. Tot zover kwam hij in zijn loopbaan in de NHL tot 64 goals en 56 voorzetten.

Bron: www.tsn.ca

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport