Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

maandag 2 november 2009

[ MLB ] Yankees pakken voorsprong in Philadelphia

De New York Yankees zijn op weg naar het kampioenschap in de World Series van Major League Baseball. De Yanks wonnen vannacht in Philly de vierde wedstrijd en pakten een 3-1 voorsprong. Vannacht wordt, wederom bij de Phillies in huis, de vijfde wedstrijd gespeeld. Bij winst beslissen de Yankees de series.

De strijd werd vannacht in de achtste inning gewonnen voor de mannen uit New York. Twee hits zorgden voor net zoveel punten van de Yanks. Alex Rodriguez beantwoordt critici die zeggen dat hij niet presteert onder druk. Met twee outs reageerde hij goed op een snelle bal van Phillies-pitcher Brad Lidge en zorgde voor de punten die -uiteindelijk- het verschil maakten.

'Play of the day' was voor Johnny Damon. Hij stal een base toen hij Lidge voor nog een fastball uit zag halen en reageerde alert toen hij het derde honk leeg zag. Damon ging van één naar drie en de Yanks keken vanaf dat punt niet meer om. Sluitende pitcher Mariano Rivera had maar acht pitches nodig om de Phillies de kleedkamer in te sturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport