Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

maandag 16 november 2009

[ NFL ] Laatste acht minuten van NE @ IND

Zoals de commentator vroeg in het derde kwart zei bij Golden State @ Milwaukee in de NBA: Waarom heb ik het gevoel dat er iets speciaals gaat gebeuren? New England 31, Indianapolis 21. Nog 8.02 minuten te gaan en Peyton Manning krijgt de bal terug. Dit wordt peentjes zweten en ik ga beschrijven hoe die laatste minuten verlopen.

8.02: Peyton Manning met een foute read. Interceptie New England door Jonathan Wilhite. Patriots nemen over op de 32 yard lijn.

4.14: FG New England. Dertien punten maakt het nog steeds een game van twee scores. Peyton mag zijn fout goedmaken en ik hoop, ook al ben ik New England fan, op een TD die de spanning terugbrengt. Ik sta niet midden in de nacht op om naar een laf vierde kwart te kijken. Is er iemand die een overtuigende overwinning van één van die ploegen verwachtte? Ik niet in ieder geval.

3.18: Serie korte, precieze passes brengen Indy over de middellijn. Verder zetten ze de lange bal op. Manning gooit hem op 2.56. Pass Interference New England. Bal op de 13 yard lijn, korte pass: 3th & 1 op de vier yard.

2.23: Touchdown Colts! Zonder een time out te gebruiken. Gestoorde precieze van Indianapolis. Ze marcheren de zeven punten bij elkaar in krap twee minuten. New England's aanval ziet er dit kwart niet geweldig uit. Als ze de bal terug krijgen, oh man... Als ze de bal terug krijgen. Ineens lijkt mijn TD-wens achterlijk.

New England krijgt de touchback, bal op de 20 yard lijn.

2.11: 3th & 2 voor New England na een aardige actie van Wes Welker. Enorm belangrijke bal komt er aan. Krijgt Manning de bal terug? Ik hoop dat Brady hem gooit en dat de running backs hier vandaan worden gehouden. Aan de andere kant: Laat die klok maar lopen.

2.08: Pass incomplete. Shit, bijna een interception + TD, er stond niemand voor. 4th en 2, New England pakt een time out en gaat ervoor! Pass compleet op Wes Welker maar de bal lijkt te kort. Turnover on downs zou op dit moment voor New England ongeveer onthaald worden als een KKK-lid op een And1 open run.

1.46:Peyton Manning met de bal (shit!), harde kogel richting 14 yard lijn. Oh oh. Tijd loopt door, running back pikt de first down op, bal de op de twee of drie yard lijn. Dit spelt ramp als 'H.I.R.O.S.H.I.M.A'.

.13: TD Indianapolis. Waarom pakt New England niet de punt op die fourth down? Ik voel me op dit moment als Stan -nogwat- uit 'It' die bij terugkomst van 'de nachtmerrie' Pennywise de Clown in bad zijn polsen doorsnijdt. Ik zou alleen niet met mijn eigen bloed 'It' op de tegels schrijven maar 'Peyton Manning' of '4th en 2'. Verdomme!

1 opmerking:

  1. HELL OF A GAME !!!!.... echt een geweldige comeback van de colts

    BeantwoordenVerwijderen

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport