Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

zondag 15 november 2009

[ NFL ] Titanenstrijd in de AFC

Een wedstrijd om te smullen vannacht in de American Football League. De New England Patriots (6-2) spelen in Indianapolis tegen de Colts (8-0). De strijd zal misschien vroeg duidelijk maken wie er als favoriet de play offs in gaan. Twee elite passing teams met van de beste quarterbacks die de league ooit gekend heeft. Een kernbom zou me niet van het scherm kunnen rukken als Tom Brady en Payton Manning ten strijde trekken, ware het niet dat de wedstrijd 's nachts rond vier uur plaats vindt.

1) Vragen we ons nog steeds af of Tom Brady 'de oude' is? Hij vindt Randy Moss en Wes Welker wanneer hij maar wil, hij gooit met TD's alsof het dollarbiljetten zijn in een goedkope stripclub. Met de Colts' verdedigende eenheid niet helemaal fit kunnen Moss en Welker meters maken.

2) Colts' defensive end Dwight Freeney mag rookie Sebastian Vollmer testen. Vollmer valt in voor de geblesseerde Matt Light. Dwight Freeney sackt bijna elke wedstrijd een quarterback. Hij zal flink druk uit kunnen oefenen op Brady.

Even over Matt Light nog: Is er een betere naam denkbaar voor een left tackle? In Madden '08 geef ik mijn rookie's altijd gare namen als 'Heff Bek' (een half back), 'Wai Tre Seaver' (wide receiver) maar Matt Light kan zo in dat rijtje.

3) Veel experts kiezen de Colts als een vroege kandidaat om het dit jaar allemaal te winnen. Daarvoor vond ik ze vorige week tegen 'mijn' Houston Texans te kwetsbaar voor. Houston had die wedstrijd volledig in de hand en was een fieldgoal van overtime (en winst, zoals het vierde kwart ging) verwijderd.

Ik kies de Patriots. Nog een paar voorspellingen, omdat het zo lang geleden is:

Cincinatti @ Pittsburgh
Atlanta @ Carolina
Denver @ Washington <-- UNDERDOG

NBA voorspellingen

Gisteren 7-3, 74-41.

Dallas @ Detroit
L.A. Clippers @ Oklahoma City
Toronto @ Phoenix
Houston @ L.A. Lakers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport