Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

vrijdag 6 november 2009

[ NBA ] Allen Iverson ontevreden over rol

Allen Iverson is ontevreden bij zijn club. Dat moet een record zijn. A.I. heeft net twee wedstrijden voor de Memphis Grizzlies achter de rug en klaagt nu al over zijn rol. 'Met mijn hamstring is alles goed! Alleen m'n kont doet zeer omdat ik zo lang op de bank moet zitten.'

Fans van de Grizz: Dit wordt een lang seizoen. Allen Iverson wil niet van de bank komen en er is geen enkele reden waarom OJ Mayo, op dit moment in de tijd een betere speler dan Iverson, dat wel zou moeten. En één van die twee op de pointguard-positie zetten? Slecht idee. Die mannen passen minder ballen dan ik tentamens 'pass'. Yeah, het is zo slecht.

'Kijk naar mijn resumé en vertel me dat ik geen starter ben.' * Kijkt * Okay, Allen. Je bent een Hall of Famer, één van de beste pure scorers die de NBA ooit gezien heeft. Je bent van '98 tot '08 ongetwijfeld een All Star geweest, een grote man in de league. Sinds het avontuur in Denver en Detroit ben je echter in waarde gedaald als de aandelen die mijn ouders hebben. Vader tijd heeft je ingehaald en het wordt tijd dat je dat gaat accepteren. Als bankspeler kun je véél toevoegen aan een team dat enige potentie heeft. Nu ben je een afleiding, een ziekte. Dat siert een ster zoals jou niet.

Iverson is - ondanks zijn gezanik - sterk gestart in Memphis. Hij brengt bijna 15 punten van de bank op meer dan 60% fg. Vannacht spelen de Grizz slachtoffer voor de L.A. Lakers. En verder:

Voorspellingen

Nets @ SIXERS
Mooi om te zien dat de Six' echt een guard missen. Wat dachten ze? New Jersey is wel de richel van de league op het moment. Dit moet Philly winnen.

WASHINGTON @ Indiana
Niemand bij de Pacers kan Gilbert Arenas afstoppen. Leuk dat er weer hoop is voor de Wizards-fans. Die hebben een paar jaar onnodig moeten lijden, ik gun ze dit wel.

ATLANTA @ Charlotte
Na doubt, boo, no doubt.

Detroit @ ORLANDO
Payback time. De Magic willen serieus genomen worden, dan verlies je geen twee keer van dezelfde club in drie dagen tijd. Dwight Howard moet iets verstandiger spelen, komt wel goed.

DENVER @ Miami
Ik weet niet of Jermaine O'Neal nog steeds zo stoer is als hij af en toe een beuk krijgt van Nene of Kenyon Martin. En Wade gaat deze pot niet alleen winnen.

Phoenix @ BOSTON
Hoe erg ik het ook vind... De Celtics zijn enorm sterk dit jaar. En als Rondo iets goed kan, is het verdedigen. Als Nash onder de 20-15 wordt gehouden die we onderhand van hem gewend zijn, wordt het erg lastig voor Phoenix.

Milwaukee @ Minnesota
Dit is een wedstrijd met alleen maar verliezers. Maar doe mij maar Minnesota ;) Al Jefferson, waar blijf je? En het is heerlijk om Corey Brewer te zien ballen. M.I.P! M.I.P! Wat? Te vroeg!?

TORONTO @ New Orleans
Ik luisterde laatst niet naar mijn 'stemmetje' dat zei dat New York wel eens te goed zou kunnen zijn voor dit suffe New Orleans-team. Toen ging ik de boot in, nu luister ik braaf. Chris Bosh en Andrea Bargnani hebben een setje 'balls' laten groeien. Wie gaat ze van de ring weg houden?

CLEVELAND @ New York
LeBron moet aan de shirtverkoop denken in de stad waar hij niet gaat spelen. 46 Punten, 12 rebounds, 7 assists. LeBron en Kobe maken er een wedstrijd van wie de Knicks het meest pijnigt. Misschien onvolwassen van me, maar ik hou er van.

Oklahoma City @ HOUSTON
Onverklaarbaar hoe de Rockets zo sterk blijken. En Trevor Ariza ballt nog steeds met zijn verstand in 'payback' mode. De Lakers krabben zich voor het eind van het seizoen nog een paar keer achter de oren.

Memphis @ LOS ANGELES LAKERS
Zoals behandeld. Zach Randolph moet worden aangepakt, Mayo een paar keer laten schrikken met Kobe in zijn grill. Done? Dan is deze wedstrijd beslist.

San Antonio @ PORTLAND
San Antonio zal last hebben van de back-to-back, daar zijn oude teams niet goed in. Portland kan hier overheen rennen.

LOS ANGELES CLIPPERS @ Golden State
Chris Kaman zal hier belangrijk zijn, die man staat gladder te ballen dan toen hij nog die Don Kaufman-mat (insiders, insiders) in zijn nek had. Verder is er geen excuus hier naar te kijken.

***

Gisteren 0-2, record 24-18.

3 opmerkingen:

 1. Sixers
  Pacers
  Atlanta
  Orlando
  Denver
  Boston
  Minnesota
  New Orleans
  Cleveland
  Oklahoma City
  Lakers
  San Antonio
  Golden State

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sixers
  Toch nog een maatje te groot voor nets

  Washington
  Agent zero maar hier 100% het verschil

  Atlanta

  Orlando
  Howard zal Big Ben laten zien hoe een center van deze tijd eruit ziet. Komt goed

  Denver
  Met de number 1 in de MVP Rankings moet deze pot wel goed komen.

  Boston
  Boston stopt het door de goede D het rennen van de suns. Inderdaad, als het bij een acceptabele double double voor nash blijft, is er niks aan de hand.

  Minnesota
  ..

  Toronto
  Raptors zijn goed, zelfs met He-don't.

  Cleveland
  Het deed gewoon pijn om vannacht naar de cavs te kijken, wat een drama.. alweer.. wordt een lang seizoen voor the king als het zo doorgaat

  Oklahoma City
  Ik wil elke voorspelling voor de Thunder kiezen!

  Lakers
  Tsja.. ik moet gelijk denken aan de finals in 2001, game 1 met AI. Mijn lievelings spelertje. Nu is hij terrecht kasplantje bij de grizzs en loopt hij nu al te zeiken.

  Blazers
  B2B Spurs zal hier het verschil maken.

  Clippers
  Een goed gokje om bestwil

  Record 6-2

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Iverson z'n kwaliteiten worden toch heel erg duidelijk als je ziet wat Billups doet bij Denver, in plaats van Iverson.

  Nuff said.

  BeantwoordenVerwijderen

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport