Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

maandag 9 november 2009

[ NBA ] Review: NBA League Pass Broadband

Ik heb sinds afgelopen zondag NBA League Pass Broadband. Ik kan mijn tijd weer verdoen met uren van NBA vermaak. Deze blog is om mensen over de streep te trekken, als zij nog twijfelen over de aanschaf. Meteen doen! De kwaliteit is prima, de streaming verloopt vlotjes en het is al-met-al een stuk beter dan vorig jaar.

1. Kwaliteit

Ik heb een laptop met 16:9 beeld en daar passen de replays zich perfect op aan. De kwaliteit is perfect. Het beeld hapert niet en is geweldig scherp. Ik ben van plan de laptop voortaan aan de grote tv aan te sluiten: Ik verwacht dat het zelfs op tv prima te beleven is allemaal.
Het geluid loopt prima synchroon met het beeld. Ik verbaas me er vaak over dat dit niet vanzelfsprekend de norm is, wanneer je een sportwedstrijd of film download. Áls je dat doet. Wie downloadt er nou illegaal dingen? Tsss.

2. Aanbod

Wanneer een wedstrijd niet op Sport1 komt, is hij beschikbaar op ILP. Ideaal als je al Sport1 hebt dus ;)
In het seizoen moet je het om de gaten in de programmering niet laten. Wanneer de play offs beginnen is dat een ander verhaal: Sport1 heeft de rechten op de finales. Die zullen niet op ILP verschijnen.

3. Voordelen ten opzichte van vorig jaar

Vorig seizoen kon je een wedstrijd aanzetten alsof het een tv programma was. Voor 24 werden wedstrijden om de drie uur (geloof ik) 'aangezet'. Als je bijvoorbeeld niet om 13.00 klaar zat, maar om 14.00 aanschoof, kwam je gewoon bij rust binnenvallen. Nu kun je een wedstrijd beginnen wanneer je wilt, alsof het een youtube filmpje is. Een enorm voordeel.

Ook mooi: Je kunt nu doorspoelen. Dat kon vorig jaar niet. Je kunt acties nog een keer bekijken. En nog een keer. En nóg een keer, als het een crossover van Jason Williams is. Zonder dollen: Vooruitspoelen is misschien wel de fijnste optie. Je kunt de eerste twee kwarten skippen en binnenvallen als het écht spannend wordt. Zo kun je meer wedstrijden bekijken op je zaterdag dan goed voor je is. Maar het is werkelijk om te smullen.

***

Al met al is ILP één van de beste aankopen die je kunt doen dit jaar. Voor de prijs hoef je het niet te laten: 100 dollar is tegenwoordig een euro of 70 en daar krijg je honderden wedstrijden voor.


Voorspellingen

Gisteren 5-1. Record 40-28.

Phoenix @ Philadelphia
Utah @ New York
Toronto @ San Antonio
Minnesota @ Golden State
New Orleans @ L.A. Clippers

2 opmerkingen:

 1. Eindelijk een goede dag: 4-1, daardoor nu 23-22.

  Charlotte - Orlando

  Interessante matchup. Orlando zit met blessures, Charlotte is aanvallend niet zo sterk. Als Chandler in foutenlast raakt gaat Howard heel veel punten scoren, zo niet dan kunnen de Bobcats misschien wel lang mee ballen. Ik kies toch voor Orlando

  Miami - Washington

  Het gaat niet lekker met de Wizards terwijl Miami een droomstart maakt. De Heat hebben het moment en gaan thuis winnen.

  Chicago - Denver

  Normaal vul ik automatisch Denver in maar Chicago vind ik een interessant team dit jaar. Ik gok op de upset: Chicago wint hem

  Memphis - Portland

  Memphis wordt wederom helemaal niks dit jaar. Eenvoudige win voor Portland

  Dallas - Houston

  Weer een mooie matchup. Dallas heeft de namen, Houston heeft het vuur om alles te geven. Daarom vind ik de Rockets het meest sympatieke team van de league en hoop ik dat ze gaan winnen

  Sacramento - Oklahoma City

  Twee teams on the rise. Tyreke Evans is niet te stoppen als shooting guard maar dat is Kevin Durant ook niet. Ik ga voor het thuisvoordeel van de Kings.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo, ik zit er ook over te denken om het aan te schaffen. het kost volgens mij 116 euro dit jaar. Ik ben een grote nba-fan en op sport-1 kon je maar 2 wedstrijden per week zien. Maar het is wel fijn om van iemand anders te horen dat het een goede deal is, zal ik het gwn doen ??

  Erg bedankt, Jasper

  BeantwoordenVerwijderen

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport