Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

maandag 12 oktober 2009

[ NFL ] Week 5 notities

Omdat het gewoon te veel werk is om alle wedstrijden te doen, wat notities van week 5. De week waarin:

* Ik 3-0 was in mijn voorspellingen. Ik vraag me serieus af waarom ik niet al m'n spaargeld in een bookie heb gestoken om money te maken. Heeft er iemand ook maar een seconde getwijfeld aan de Vikings, Steelers en Giants? Dat zij gingen winnen was echt als graffiti op de muur geschreven. Verder heb ik helemaal geen last van schaamte- of schuldgevoelens dat ik drie makkelijke picks pakte. Ik had fictief geld en geloofwaardigheid nodig! Kom op!

* Payton Menning gooide gisteren een bende touchdowns bij elkaar en passeerde Frank Tarkenton om de derde QB ooit te worden, als het gaat om TD's. Manning heeft er nu 345 en moet alleen Dan Marino (420) en Brett Favre (469) voor zich dulden. Tegelijk gooide Manning voor de vijfde keer op rij voor 300+, dat hebben alleen Kurt Warner en Vince Young in de eerste vijf games van een seizoen gedaan.

* Ik moet de wedstrijd nog zien, leve de upc-box, maar als ik straks New England - Denver ga kijken is het tijd voor een potje 'WHAT THE FUCK JUST HAPPENED?!?' Zeven punten voor, je forceert een fumble, je hebt Tom -friggin- Brady in je line up. Overtime? Werkelijk? Verliezen?!? No way! Denver Bronco's zijn 5-0, de Patriots zijn de Patriots niet. Randy Moss ving maar één bal. Yuck.

* Houston - Arizona was een strijd tussen de twee beste receivers in de league. Larry Fitzgerald en André Johnson vingen allebei twee TD's maar Fitz' team won. En dat is eigenlijk alles dat belangrijk is. Larry maakte mooie gebaren voor alle vrouwen die ooit aan borstkanker gestorven zijn. Sympathiek. Maar niet zo knuffel- en aaibaar als linemen van 400+ pond met roze handschoentjes. Dat doet me meer.

* Ik heb het grootste deel van Philly - Tampa Bay gezien en laat je niet foppen door de uitslag: Tampa had wat knullige ballen verneukt die de wedstrijd in het begin compleet anders hadden kunnen vormen. Twee 4th downs verpest, receivers die hun neus in hun handen hadden gesnoten, het was pijnlijk. En ik ben echt anti Philadelphia heb ik gemerkt. Ik vond het mooi als er niks uit de Wildcat met Michael Vick kwam en was kwaad op elke slechte bal van de Bucs.

* De 49'ers hebben flink slaag gekregen van Atlanta. De Falcons kwamen natuurlijk van een matige pot in New England af en moesten orde op zaken stellen. Verlies van San Fran betekent wel dat die hele divisie weer open ligt. Kunnen de Arizona Cardinals zich mengen in de strijd om de titel in die divisie? Stevenen we af op een herhaling van vorig jaar? Loop ik te ver vooruit?

2 opmerkingen:

  1. Vince Young? 300 yards in de eerste vijf games van een seizoen. You must be absolutely joking. Jij durft (durft!) een van de beste quarterbacks aller tijden te verwarren met een atletische joke met suicidale neigingen? Ga je mond uitwassen en een maand lang de schoenen van Steve Young virtueel poetsen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Whehe auch... Vince had een solide rookie seizoen, ik vond het al raar om hem in zo'n rijtje te zien. De fout blijft staan, ik verdien de schandpaal :D

    BeantwoordenVerwijderen

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport