Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

dinsdag 13 oktober 2009

[ NBA ] Kevin Durant reageert

Je kunt op twee manieren reageren als iemand je, met argumenten ondersteund of niet, afbrandt. De eerste manier is via kinderachtige berichtjes. Dat heeft Kevin Durant gedaan op zijn Twitter-account waarin hij stelt niks om +/- te geven en dat mensen moeten zien dat hij hard werkt en 'boehoehoehoe'. De tweede manier is om de volgende wedstrijd alle twijfel weg te nemen. Ook dat deed Durant. De man moet toch gelukkig zijn geweest na de winstpartij tegen de Phoenix Suns: 110-105.

Durant had een 'team best' +24. Vergeet de zeven turnovers en kijk naar zijn 10/16 fg's (5/5 van 3), 30 punten, 10 rebounds en 2 blocks. De laatste keer dat we zulke stats zagen noemden we die speler Kobe, Dwyane, Dwight of LeBron. Kevin Durant is een monster van een speler. Hij heeft me in één betekenisloze proefwedstrijd weer overtuigt van hoe stoer de Thunder gaan worden volgend jaar.

Dan Russell Westbrook met een klassieke Jason Kidd-wedstrijd. 10 Rebounds, 10 punten, 9 assists. Een heerlijke all round-game die ons ook weer wakkerschudt na het artikel van Henry Abbott op truehoop. Waarom twijfelden we ook alweer? Derde man Jeff Green had vijftien punten, de Thunder hadden zes mensen met 10+. Bij de Suns scoorden alleen Amare Stoudemire en Jared Dudley in dubbele cijfers. Goede game van de Thunder. Binnenkort weer ILP aanschaffen zodat ik méér analyses kan brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport