Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

donderdag 29 oktober 2009

[ NBA ] Nieuw voorstel

Hey lui,

ik ga voortaan, als ik iets over de NBA schrijf, het programma van de komende nacht erbij posten. In de comments kun je dan, voor 'street creds' en omdat het leuk is, laten weten wie jij denkt dat er wint. Een beetje onderlinge competitie en je kunt laten blijken een echte kenner te zijn.

Voor vanavond:

San Antonio @ CHICAGO

Het is een eind vliegen van San An naar Chicago. De Bulls spelen hun eerste pot dit seizoen, ze komen uit voor thuispubliek en zullen alles op alles zetten om deze wedstrijd te pakken. Joakim Noah kan Tim Duncan oud doen lijken en Tony Parker, verdedigend niet zo'n held, heeft zijn handen vol aan Derrick Rose. Verder hebben de Spurs nog niet het gevoel van urgentie dat ze nodig hebben.

Denver @ PORTLAND

Twee intimiderende frontlinies. Deze twee ploegen gaan uitmaken wie er wint in die divisie. Portland is diep, Denver is eigenlijk onveranderd. Greg Oden lijkt 'het' te snappen dit jaar. Dit wordt een spannende wedstrijd. Als Carmelo Anthony kalm aan doet en Portland goede wedstrijden van de guards krijgt, geef ik hem aan de thuisploeg.

9 opmerkingen:

 1. Back-to-back game voor de Spurs maar ze hadden het zo makkelijk tegen New Orleans dat niemand veel minuten heeft gemaakt, dat zal zeker schelen tegen de Bulls. San Antonio is toch duidelijk van een ander niveau dan de Bulls en ik verwacht weer een easy win voor het team uit Texas.

  Ik heb Denver erg hoog zitten en ik moet nog zien hoe de Blazers Anthony en Billups af gaan stoppen. Ook hier ga ik voor de bezoekers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moeilijk. Chicago - Spurs weet ik echt niet. Ik verwacht toch de Spurs omdat ze gewoon meer kwaliteit hebben.

  De Blazers gaan winnen. Vorig jaar hadden ze één van de beste homerecords. Daarnaast is Oden een defensieve machine en zal Nene absoluut af kunnen stoppen. Aldrigde zal Martin ook af kunnen stoppen, terwijl dat andersom niet het geval is. En zie ik Outlaw en Webster absoluut Anthony afstoppen. Blazers +10.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Chicago - Spurs. Spannende pot, geen leuke pot. Ik ben totaal geen fan van de spurs en dat zal met jefferson erbij ook niet veranderen. Toch pakken ze een solide W.

  Blazers-Nuggets daar wil ik wel voor gaan zitten. Heerlijke teams om naar te kijken. Ben een echte nuggets fan. Ik verwacht ook veel van de blazers, maar denk toch dat Anthony en Billups hier het verschil gaan maken. W voor Denver

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie de Bulls wel verrassen. Thuis zijn die toch wel erg goed. Veel energie en hoog tempo. Ben ook benieuwd hoe fit Deng is. Dat moet dan toch eén van de leiders worden daar. Spurs hadden het makkelijk gisteren maar de Hornets zijn wel erg povertjes. Belooft een mooie game te worden. Bulls by 2.

  Nuggets gaan JR Smith hard missen in dit duel. Lawson had een gooie game gisteren maar rookies zijn heel wisselvallig en het zou me verbazen als hij die performance herhaalt. Portland is thuis gewoon beasty, het thuispubliek en de gunstige 1 dag rest is cruciaal in dit duel. Blazers by 6.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oke, aan dit geintje doen we dus ook niet meer mee, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat Anthony onder controle houden was de Blazers niet echt gelukt :)
  Nette overwinning van de Bulls. De Spurs schoten natuurlijk slecht maar ook het 3puntpercentage van de Bulls was om te huilen. Salmons 1 op 9??

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha, 41 punten. Dat valt toch best mee! Overigens heb ik de game niet gezien, maar er zijn in totaal 90 vrije worpen geschoten. Dat is toch wel abnormaal veel :o

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, zat ik er toch niet ver naast met me anthony en billups maken het verschil.

  Tsja en bulls pakken m netjes. Vannacht verliezen ze wel weer van de C's. En ff kijken of de cavaliers een win kunnen pakken. Je weet het natuurlijk nooit bijde altijd gevaarlijke wolves......

  Ik vind het een leuk initiatief dit. Beetje lullen over nba is altijd leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nuggets blijven toch eén van de outsiders in het westen. Het is jammer dat ze geen versterking hebben kunnen halen voor de bench en Kleiza zijn kwijt geraakt. Ze blijven nu toch erg leunen op Billups en Melo. Dat waren gisteren de enige twee die in dubbele cijfers scoorden.
  De blazers blijven een vraagteen voor mij. Ze gaan en goed seizoen draaien maar hoeveel hebben ze van ori jaar geleerd? Verder denk ik dat ze een fout hebben gemaakt met Andre Miller, die gast past daar gewoon niet. te veel de bal nodig terwijl de Blazers juist iemand nodig hebben die zonder bal nuttig is.

  BeantwoordenVerwijderen

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport