Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

maandag 5 oktober 2009

[ NBA ] Pre Season stilletjes gestart

Het NBA voorseizoen is begonnen. Verschillende teams hebben hun eerste potje achter de rug en ik ga de games behandelen zoals je dat hoort te doen bij pre season wedstrijden: Ik ga er niet te veel woorden aan vuil maken. Paar dingen die me opvielen:

* Jonny Flynn had 0 fieldgoals en 14 punten. De man had 14/15 vrije worpen. Wow. Hij moet de ring hebben aangevallen alsof die zijn moeder had beledigd. Voor de Wolves zal het een opluchting zijn om te zien dat Flynn schijnbaar niet alleen kan ballen tegen summerleague-tegenstanders. Vijftien vrije worpen krijgen en er veertien raak schieten. Dat is hardcore!
Ook goed voor de Wolves: Al Jefferson was 6/8 voor 14 punten in maar 16 minuten.

* Dan Gadzuric en Francisco Elson blijven ons pesten met 'misschien dan toch?!?'-acties. Gisteren combineerden de twee voor iets minder dan dertig minuten. Ze deden verder weinig maar toch. Misschien dan toch?!? Gadzuric is een hele dure aankoop. Daar moet Milwaukee toch iets mee doen? Dat zou je tenminste denken. En ik denk nog steeds dat Gadz van waarde kan zijn voor de Bucks, als hij maar niet gaat schieten. Rennen, dunken, blocken. Alles wat we vragen, Danny G.

* De Los Angeles Clippers delen de bal. De mannen hadden 27 assists, Eric Gordon had er vijf, naast 19 punten. De Clips verloren wel, van de Golden State Warriors. Daarover:

* Monta Ellis speelde slechts 12 minuten maar sprokkelde wel acht punten. Stephen Jackson liet niet echt blijken hoe graag hij weg wil: elf punten en vier assists in zeventien minuutjes. De Warriors hadden zes mensen met 10+, tweedejaars Anthony Morrow had er het meest (21).

* Laat je niet foppen door de uitslag in New York, waar de Knicks van de Nets wonnen. New York negeerde de ongeschreven regel die zegt dat je starters niet meer dan een kwartier mogen spelen in het voorseizoen. David Lee verdiende zijn acht miljoen met 20 punten en 9 rebounds.

* Luol Deng is terug bij de Bulls! Leuk voor Chicago om te zien dat hij de ring nog weet te vinden. Hij had 15 punten. Derrick Rose mocht ook lang warm draaide: De PG speelde een half uur om zeventien punten te turven. Danny Grangers was goed voor de Pacers, dat is niks nieuws. De rest was minder, ook daar geen verrassing. De Bulls wonnen, maar dat had je al in de gaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport