Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den Heuvel



Doorzoek deze site
Aangepast zoeken

zaterdag 12 december 2009

[NHL] Scores vrijdag 11 december

Florida Panthers 4 - New Jersey Devils 2

Goals:

NJ: Brian Rolston, Dean Mcammond
Florida: Jordan Leopold, Michael Frolik (x 2), Shawn Matthias

In Newark boekten de Panthers een 4-2 overwinning op de New Jersey Devils. Enigszins verrassend, aangezien de Devils de Atlantic Division aanvoeren. Michael Frolik was de grote man met twee goals.

Carolina Hurricanes 3 - Washington Capitals 4 (OT)

Goals:

Washington: Alexander Semin (x 2), Tomas Fleschmann, Mike Green
Carolina: Jiri Tlusty, Eric Staal, Tim Gleason

De Caps hebben het beste record van de League. Ook in het eigen Verizon Center faalde de ploeg uit Washington niet tegen de Carolina Hurricanes. De beslissing viel pas in de over time. Mike Green werd matchwinner.

Chicago Blackhawks 1 - Buffalo Sabres 2

Goals:

Buffalo: Thomas Vanek, Clarke Macarthur
Chicago: Patrick Sharp

De Blackhawks doen het dit seizoen uitstekend. In de Central Division van de Western League gaan de Chicagoans trots aan kop met 19 zeges. De uitwedstrijd tegen de Sabres ging echter verloren. Buffalo maakte het verschil in p2.

Anaheim Ducks 2 - Detroit Red Wings 3 (OT)

Goals:

Detroit: Tomas Holmstrom, Todd Bertuzzi (x 2)
Anaheim: Saku Koivu, Dan Sexton

De Detroit Red Wings vinden dit seizoen maar moeilijk het netje. In de 'Joe' kwamen ze tegen de Ducks echter knap terug van een 2-0 achterstand, die in de tweede periode werd opgelopen. In p3 trokken de Wings de stand gelijk. Voormalig enfant terrible Todd Bertuzzi besliste het duel in de OT.

Edmonton Oilers 5 - St. Louis Blues 3


Goals:

St. Louis: David Backes (x 2), TJ Oshie
Edmonton: Gilbert Brule (x 2), Sam Gagner, Shawn Horcoff, Dustin Penner

De Oilers wisten knap in de uitwedstrijd tegen de Blues in de derde periode een 3-1 achterstand om te buigen in een 5-3 overwinning. Edmonton staat voorlaatste in de Northwest Division, maar is aan een goede reeks bezig. De voorbije vijf duels werden gewonnen.

Tampa Bay Lightning 1 - Colorado Avalanche 2 (SO)

Goals:

Colorado: Wojtek Wolski
Tampa Bay: Steve Downie

Colorado had de laatste tijd het geluk meestal niet aan zijn zijde, maar in het eigen Pepsi Center werd de Lightning in een shoot-out verslagen. Het duel eindigde in 1-1 na reguliere speeltijd. Ook de OT bracht geen beslissing. De Pool Wojtek Wolski scoorde als enige in de noodzakelijk geworden shoot-out. Goalie Craig Anderson stopte alle schoten van Tampa Bay.

Minnesota Wild 1 - Calgary Flames 2 (OT)


Goals:

Calgary: Aaron Johnson
Minnesota: James Sheppard, Martin Havlat

Goaltender Miika Kiprusoff (Calgary Flames) is meestal niet zo eenvoudig te passeren. Toch lukten James Sheppard en in de over time Martin Havlat dit. De uitslag was enigszins verrassend. Minnesota bungelt onderaan in de Northwest Dvision, terwijl de Flames in deze groep aan de leiding gaan.

Dallas Stars 3 - San Jose Sharks 2 (SO)


Goals:

San Jose: Dany Heatley, Rob Blake
Dallas: Mike Ribeiro, Brad Richards

De Stars verkochten Western Conference-leider San Jose een tikje. Het duel in California eindigde in 2-2. Een shoot-out moest beslissing brengen. Defenseman Matt Niskanen scoorde de beslissende voor de Stars. Daarmee revancheerde hij zich voor zijn gemiste kans in de over time.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport