Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

maandag 14 december 2009

[ NFL ] New England Pat- riots?

Herrie in New England bij mijn geliefde Patriots. Eerder deze week werden vier spelers voor een training naar huis gestuurd omdat ze te laat waren. Coach Bill Belichick redeneerde dat sneeuw geen reden kon zijn voor het te laat zijn: Die sneeuw ligt er voor iedereen. Één van de spelers die naar huis werd gestuurd was Randy Moss. Hij speelde gisteren zijn slechtste wedstrijd in Patriots-tenue. Één vangbal, één fumble en een bal die hij liet vallen alsof het een hete kool was. Kan New England ergens heen zonder deze ster?

De vier spelers die de belangrijke video-meeting misten waren naast Moss Derrick Burgess, Gary Guyton en Adalius Thomas. Burgess kwam terug met een sterke pot (3 tackles, een sack), linebacker Thomas werd deze week op de bank gezet. Belicheck wenst misschien dat hij dat bij Moss ook gedaan zou hebben. De wide receiver zou namelijk ongeïnteresseerd spelen.

De Carolina Panthers werden gisteren, ondanks Moss' wanprestatie, met 20-10 verslagen. Diezelfde Panthers voelden zich nog wel goed genoeg om Randy Moss en de hele New England Patriots-organisatie te kijk te zetten met wat straffe woorden over de ballenvanger. Cornerback Chris Gamble: 'We knew he was going to shut it down, that's what we wanted to do to him. That's what we did. He'd just give up a lot. Slow down, he's not going deep, not trying to run a route.'

De Patriots hebben met de winst een belangrijke stap richting de play offs gezet. Ze lopen met 8-5 een wedstrijd voor op Miami, de ploeg die vorige week te sterk was, en de New York Jets. De AFC East ligt net als vorig jaar nog volledig open.

Voor New England om te winnen heeft de ploeg Moss voor honderd procent nodig. Als de aantijgingen van Carolina ook maar voor een halve procent kloppen heeft New England geen schijn van kans iets te betekenen in de play offs. Met alleen Wes Welker, een speler voor korte yard gains, kom je niet uit de AFC. Moss heeft in het begin van het seizoen laten zien nog over de benen en plakhandjes te beschikken. Iemand moet hem de mogelijkheid van een ring laten ruiken, om de old school Moss naar buiten te lokken.

Go Pats!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport