Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

donderdag 17 december 2009

[ NBA ] Verlanglijstjes NBA'ers

Over een week is het kerst en dan verwachten miljoenen mensen een presentje onder hun versierde boom. Ook NBA-spelers die eigenlijk alles al hebben, of in ieder geval alles kunnen kopen, willen een presentje van de bebaarde goedzak. AmerikaanseTopsport onderschepte een paar verlanglijstjes en brengt ze voor het eerst online.

****

Lieve Kerstman,

mag ik een post-game voor kerst? Meer vraag ik niet.
Mijn afstandschot is al zienderogen verbeterd maar met een solide set post moves zou ik Shaquille O'Neal en Big Zydrunis Ilgauskus wat langer op de bank kunnen houden. Als wij als team klein gaan spelen zijn we te atletisch en snel om door iemand afgestopt te worden. Als Chuck Hayes kan centeren, kan ik het toch ook?
Wij zijn als team niet eens meer top drie in het oosten. Met mij in de post zijn we verdedigend beter dan wanneer Shaq er in staat, en we zijn zeker sneller. Het zou leuk zijn om weer genoemd te worden als kandidaat in het oosten. Maar dat komt vanzelf wel als u me wat solide gereedschap geeft voor 'on the block'.

Danku,

King James.

****

Dag Sint,

even als Turken onder elkaar hè: Kunt u geen tijdmachine voor me regelen?
Ik zou graag weer in Orlando spelen, waar Vince Carter er vrij geniaal uit ziet, waar Dwight Howard werkelijk elke bal die hij schiet raak gooit. En waar defense gepeeld wordt, zodat ik zelf niet zo voor aap sta.
Bij Toronto wil het niet erg draaien. We laten 108 punten per game toe, alleen Golden State verdedigt slechter!
En als Orlando niet lukt wil ik ook best voor Portland spelen hoor. Daar kan ik deze off season ook heen, maar dat wilde mijn vrouw niet. Ik denk dat ik wel bij de Trailblazers pas, vooral als ze guard Andre Miller echt gaan traden. Dan is er behoefte aan een playmaker. En ik kan plays maken, als ik maar in een goed team speel!

Allaha ısmarladık,

Hedo Turkoglu

****

Yo Santz,

gimme sum wins b4 newyear cuz I'mma blow them suckaz headz off while they aint looking, aight? Imme get my 2nd flagrant foul befo long, I'ze gets frustrated when I'ma keep lozing like thiz.

Peace,

Devin Harris

****

Lieve Kerstman,

ik heb eigenlijk alles al. Mijn team presteert beter dan iemand ooit had durven dromen. Ik ben vanuit het niets in de discussie voor Rookie of the Year terecht gekomen, en als Brandon Jennings niet snel weer opleeft kunnen ze die titel eigenlijk meteen aan mij geven.
Mijn gebeden zijn al verhoord toen Kevin Martin neer ging. Ik heb dit team opgepakt en laten zien dat ik de toekomst ben in Sacramento. Nogmaals: Ik heb eigenlijk alles al. Dus doe maar een raceauto ofzo.

Houdoe!

Tyreke Evans

****

Santa,

mag ik twaalf exemplaren van 'the big book of team building games' van Edward Scannell? Ik heb het gevoel dat mijn ploeg uit elkaar aan het vallen is, terwijl mijn terugkeer ons juist weer in het play off plaatje had moeten sturen. Ik snap niet waar het fout gaat. Iedereen loopt te mokken en zeikt elkaar af. Niemand komt met antwoorden of oplossingen.
En mocht u geld over hebben: Mag ik dan een karaokeset, wat nieuwe spellen voor mijn playstation en een bananenshake-blender?

Love & Peace,

Gilbert Arenas.Voorspellingen

9-3, 163-90.

New York @ CHICAGO
ORLANDO @ Miami
PHOENIX @ Portland

1 opmerking:

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport