Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

zaterdag 9 mei 2009

[ NBA ] Laten we het even over de scheidsen hebben

De scheidsen negeer ik normaal volledig in mijn stukken. Niet omdat ik ze niet belangrijk vindt maar omdat ze mij niet opvallen. En dat is een goed iets. Zij zijn de stoplichten die het verkeer in de NBA reguleren zodat er geen gewonden vallen en het spelletje eerlijk verloopt. Deze NBA play offs doen de mannen in het zwart-wit hun werk echter dermate slecht dat er iets van gezegd moet worden. Scheve arbitrage heeft de Bulls wellicht de series tegen de Celtics gekost en heeft nu ook al invloed op Houston tegen Los Angeles. Kak!

Door Tiel van den Heuvel

De Lakers tegen de Rockets was gisterenavond al lang beslist in het voordeel van L.A. toen Ron Artest een goede, harde 'statement' fout maakte op Pau Gasol. De oneindig lange Gasol kantelde om als een omgezaagde boom. Dat, en het feit dat Pau op snelheid was, deden het incident erger lijken dan het was. Een goede, harde fout om een lay up te voorkomen. Zou je denken. De naam Artest liet het alarmsysteem van de refs echter dermate hard afgaan dat ze besloten RonRon een 'flagrant two' fout te geven, goed voor accute verwijdering van het veld. Euh?!?

Lees binnenkort het hele verhaal op powerforward.nl

1 opmerking:

 1. Love basketball,love gobrandmall,
  We supply almost categories of Jordan,Nike sneakers,including Jordan 2009 and other 2009 new styles of shoes.
  From us,you can pay the lowest money,get the best goods.
  You may save 70% or more compared with the market price.
  The address is:http://www.gobrandmall.com
  Shipping is free.
  Welcome!

  BeantwoordenVerwijderen

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport