Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

vrijdag 19 februari 2010

[ SITE ] Mededeling

Hey mensen,

de laatste tijd geen blogs van mijn kant en dat heeft verschillende redenen.

Allereerst is, zoals velen van jullie gemerkt zullen hebben, de domeinnaam amerikaansetopsport.nl verlopen. Ik heb in november nog betaald voor 200 mb webruimte (voor de eigen site), maar dat was schijnbaar niet genoeg: Ik had de naam ook nog eens moeten verlengen. Stel halve garen.

Ten tweede duurt het (als het goed is) niet lang meer voor de eigen, andere site online is. Ik heb een hoop ideeën voor lange opiniestukken maar die zou ik graag bewaren voor de nieuwe site. Dat gaat echter niet, nu de trading deadline is verlopen en er zoveel is gebeurd: Er komt iets nieuws aan ;)

En allerlaatst: Vanaf maart gaat er iets groots gebeuren waar ik nog niks over mag zeggen. Laten we het er maar op houden dat het NBA-landschap in Nederland gaat veranderen.

Binnenkort weer een artikel waar jullie je hart mee op kunnen halen! Stay tuned!

2 opmerkingen:

  1. Finally!

    Ben benieuwd! Leuke trade-periode, ben heel benieuwd naar de zomer. Heel wat teams hebben toch een cap space vrij gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport