Deze site verhuist naar www.hoopinie.nl. De artikelen op die site zullen langer zijn, met méér mening en hopelijk méér discussie. Verhuis met me mee, laat weten wat je van de nieuwe site vindt. Vrijdag gaat, als het goed is, het eerste artikel online.

Groeten,

Tiel van den HeuvelDoorzoek deze site
Aangepast zoeken

vrijdag 29 januari 2010

[ NFL ] Kijk de superbowl op NL's enige SUPER BOWL PARTY

www.superbowlparty.nl

Nederlanders die zin hebben in een feest, of Amerikanen die toevallig in NL zijn tijdens de superbowl, hebben geluk. Volgende week, op 7 februari, komen een hele hoop fans van American Football bij elkaar om dé wedstrijd van het jaar te zien. Wat? Superbowlparty! Waar? Claus Event Center in Hoofddorp.

Het feest wordt elk jaar gegeven. Dit jaar is de organisatie er in geslaagd Shaun Hill, quarterback voor de San Francisco 49'ers, te strikken om z'n gezicht te laten zien. Hij was in 2003 QB voor de Admirals in Nederland en heeft zo zijn link met ons landje. Dit jaar startte hij een paar wedstrijden en gooide voor bijna 1000 yards. Lachen om hem eens te zien dus. Ook mooi: Er wordt voor het goede doel een wedstrijdshirt van de man geveild.

Er is een professionele DJ die de zaal op z'n kop zet, een doorlopend buffet en er is een hoop merchandise te koop waar je normaal maar moeilijk aan kunt komen. En het allerbelangrijkst: Je staat met je spaarzame lotgenoten te genieten van de spannendste wedstrijd van het jaar. COLTS! SAINTS! Superbowl 2010!

Bestel snel je kaarten op www.superbowlparty.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij zijn benieuwd naar je reactie! Wat vind je van de artikelen, van de site? Wat is er goed, maar vooral: Wat kan er beter?

Team AmerikaanseTopsport